Saturday, April 19, 2014

Vår på Öland

Nu är vi hemma igen efter en kort semester på Öland. Trots få dagar hann vi med att se otroligt mycket. Dante somnade direkt efter kvällsmaten samtliga kvällar och sov även hela vägen hem, vilket var skönt. Vad mycket det gör att komma iväg ibland. Nu har jag många fina minnen att leva på framöver.

Rekommenderar det verkligen till hundägare, även om det är många naturreservat där man får hålla hunden kopplad. Perfekt såhär på våren, innan det är för varmt och fullt med folk.

Långe Erik.

En liten Rödhake hade flugit in i ett fönster och vilade upp sig. När ornitologen kom dit för att kontrollera, hade den redan piggnat till och flugit iväg. Tur!

Utsikt från luckan i fågelskådar-huset.

Vackra kameldjur som långsamt åt sin frukost.

Highland Cattle.Kompisar! Dante villerusa in, men det kändes inte som en bra idé, även om de var söta.


Doften av tång, snäckor och hav upptog Dantes alla sinnen och selektiv hörsel aktiverades. Jag tror faktiskt aldrig att jag haft med honom till någon riktig havsstrand förut. Det finns alltid något nytt att upptäcka! Hursomhelst, så tycktes han njuta av det och se det som ett väldigt spännande äventyr.
Även om det var soligt, så blåste det ganska mycket vid vattnet, så han fick för det mesta behålla den grå overallen på.

På vägen ned till Öland blev det dock ett premiärdopp!

No comments:

Post a Comment