Sunday, November 25, 2012

Recension: Torkad kycklingfilé

Det tog ungefär 4 timmar att torka kycklingen och utav 300 gram (två plåtar), blev det en liten tallrik full. Ca 50 bitar.

Receptet hittar du här.

Proffset har provsmakat och var mycket nöjd! Efter första biten hade han svårt att lyda på kommandot "sitt" (otålig) och när han väl fått sin andra bit sprang han genast iväg och åt den i vardagsrummet. 5/5 stjärnor!

Försiktig provslickning:

Oj! Gott!


3 comments:

  1. Det är klart godkänt, för rusar hunden iväg till rummet med sin godbit, så är det högsta betyg. Varje gång mina hundar fått något gott att äta på, det har varit riktigt smaskigt om de rusat in i rummet och lagt sig på mattan, för att äta upp det de fått. De sänder signalen, kom inte hit för det här är mitt riktigt tydligt utan att ens ha morrat. Detta har jag upplevt mången gång, samma sak med alla hundar vi haft, det har blivit en del under åren som gått, när man har levt över ett halvt sekel, hihi.

    ReplyDelete
  2. Hej.

    Undrar lite hur du torkade kycklingen?

    Tack

    ReplyDelete
  3. Hej! Information om hur jag gjorde finns i detta inlägg: http://blogg.dt.se/gladatassar/2012/11/25/sondagspyssel-4/

    ReplyDelete