Thursday, January 3, 2013

Stickad hundmössa

Superduktiga Karin kom förbi med en fantastisk hundmössa hon stickat åt Dante att använda när det är monsterkallt ute. Har ju använt en avklippt raggsocka som mössa förut, men den här satt bekvämt och värmer både hals och öron. Förutom att den även är tjusig, så var den lätt att ta av och på också. Vad glad jag blev!


7 comments:

  1. Härligt att få lite fina bilder på Dante. Min hund skall också äta allt på mattan från tuggben till näver från vedkorgen.

    ReplyDelete
  2. Vilken snygg mössa, då förstår jag att du blev glad, jag måste nog börja sticka igen för det är så mycket roligt man kan göra. Jag la stickorna på hyllan efter sen ungarna växte upp, sen har det bara inte blivit av, tokigt egentligen för handarbete är så avkopplande. Fast virkning har jag fortsatt med men det sista året har det inte blivit så mycket av det heller. Visst det har varit knepigt att få tag på garn men nu när det är inne med handarbete, så verkar det finnas lite varstans, får väl börja igen.

    Kram.

    ReplyDelete
  3. Oj, näver också? Det låter i och för sig som skojig sysselsättning att tugga sönder.

    ReplyDelete
  4. Det borde du ta upp igen! I senaste numret av tidningen Härliga Hund som jag fick i brevlådan igår, fanns beskrivning på hur man stickade ett fint hundtäcke. Önskar jag också kunde, men det är ju aldrig för sent att lära sig? Har bara virkat förut.
    Jag tror många butiker på internet har stort utbud av garner. Har också sett en affär här i Falun.

    ReplyDelete
  5. Det är enkelt att lära sig sticka, jag tror säkert att du klarar av det för kan du virka så kan du sticka med, det finns enkla böcker som visar steg för steg. Jag tror att det var ICA-förlaget som gav ut dessa, annars finns det nog ute på nätet idag. Du får googla så kanske du hittar något, lycka till!

    ReplyDelete
  6. Wow, det var en jättefin mössa! Jag undrar om din vän tar beställningar? ;)

    ReplyDelete
  7. Hej! Ber om ursäkt för sent svar - jag kan höra om hon gör det!

    ReplyDelete