Thursday, December 13, 2012

Det vänder så småningom

Jag och Dante är som två björnar som gått i ide denna veckan. Vi har nästan bara legat under täcket, ätit, lekt och motigt gått ut några gånger om dagen. Tycker vintern är mysig, men just nu har någon slags enorm trötthet tagit över. Kanske allt mörker?

En vårbild där Dante mediterar på en utkiksplats för att påminna om att det faktiskt kommer att vända och bli både ljusare och varmare sedan:

4 comments:

  1. Du är inte ensam om att varit trött, både jag och sonen har gäspat oss igenom denna vecka, jag tror att kylan har gjort sitt till, i alla fall för mig för idag när det snöade och blev mildare så kände jag mig piggare. Felix har inte heller varit så där på som han annars brukar vara, har sovit sig igenom förmiddagarna, sen har det varit full fart på eftermiddagarna.

    Fast nog skulle jag vilja ha en sån där dag som när du tog fotot på Dante tillbaka, men jag vet ju att de kommer så småningom. Nu närmar vi oss julen med stormsteg och sen går vi mot ljusare tider igen, vi får väl vara glada att vi inte bor ännu längre norrut.

    ReplyDelete
  2. Ser lite ut som Ramberget i Göteborg. Mysig bild! Längtar efter vår och sommar jag med!

    ReplyDelete
  3. Nästan! Taget i Borås på våren någon gång. Nu har det iaf vänt och börjar bli ljusare. Bara att hålla ut och passa på att ägna sig åt serier och böcker. :>

    ReplyDelete
  4. Åh jag som trodde jag var så grym och kunde lista ut. Nåja det var i alla fall rätt del av landet. ;) Ja tack och lov, alltid lika segt att gå ut på morgonen. Jag traskar ju ut med "limpan" halv sju oftast. Längtar tills när det faktiskt har börjat ljusna vid den tiden!

    ReplyDelete