Sunday, December 16, 2012

Ny vinteroverall

Har nu hämtat paketet och Dante har fått sig en ny vinteroverall - grå med tassaavtryck på och reflexer påsydda på benen. Passade perfekt! Något kort på bakbenen, men det gör inget då han har långa strumpor i skorna som täcker upp. Visst satt den bra?



Mjuk, varm och lätt att ta på/av. Gillar också polokragen som värmer och man kan ha halsbandet utanpå. Har provat andra overaller från olika märken, men de har suttit dåligt eller haft otympliga "finesser" som bara är i vägen. Detta är 5:e overallen jag köpt därifrån. Handgjorda och dessutom hälften så dyra som att köpa från något märke. Här är en länk om ni vill kika: http://litentass.com/oscommerce_st/catalog/

3 comments:

  1. Overallen var jättefin. Dante har så gulliga rynkor mellan öronen.

    ReplyDelete
  2. Visst satt den jättebra, varm och mysig ser den ut att vara med. Dante är en riktig modell, så nu tycker jag att han borde få lite lön för mödan, från företaget som ni köpt kläderna på. Jag antar att du ger honom något gottigt när han nu stått ut med fotografen, hihi.

    ReplyDelete
  3. Dante tackar för komplimangerna! Overallen fungerade bra även utomhus, inga sömmar som skavde. Givetvis blev det en bit torkad kycklingfilé som tack till en tålmodig fotomodell.

    ReplyDelete