Thursday, August 23, 2012

Fin present

Förr hade jag en Varning För Hunden-skylt på min dörr, på skoj. När jag ser en sån brukar jag förvänta mig en stor Schäfer med mycket vaktinstinkt. Eller kanske en Rottweiler. Kommer någon och plingar på, tar ett djupt andetag och förväntar sig det värsta, så blir nog personen lättad när det bara var en liten prickig och människokär grej. Nåja, den skylten försvann i flytten och nu har jag fått en ny fin att hänga på dörren!

image

3 comments:

  1. Jättefin skylt. Jag tror också att Dantes klor ser längre ut eftersom han inte har någon päls.

    ReplyDelete
  2. Jag hoppas att du är medveten om att alla inte kan kommentera på din sida, om man har Crome som webbläsare, jag har meijlat dt men de verkar inte bry sig. Så för att skriva här så måste jag gå in via explorer, annars fungerar det inte. Det är vädigt få som kommenterar på din blogg, fast det är nog många som läser den så kanske att flera råkat ut för samma sak som jag. Sidan svarar att man betraktas av datorn som ett spam-hot och därför släpps inte kommentaren igenom.

    Nu till din skylt, vart sjutton har du fått tag på den? Härlig skylt och det är ju så det är, vi är bara tjänstefolk åt våra hundar, hihi.

    ReplyDelete
  3. Visste inte att man inte kunde kommentera om man använde Chrome. Minns bara att du skrev om att länken till filmklippet inte fungerade. Ska höra med dem om det finns någonting man kan göra. Jag själv använder Firefox som webbläsare, men vet att många kör Chrome och det bör ju fungera för alla.

    Fick skylten i present, men ska fråga vart den kommer ifrån. Återkommer!

    ReplyDelete